ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Facilities in sigma59

Απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας να καλύψουμε κάθε ανάγκη των επισκεπτών μας!

ΑΝΕΣΕΙΣ

Το Sigma59 προσφέρει μια εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς στην καρδιά της Χερσονήσου! Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή παραμονής σας στο Σίγμα59, ο επισκέπτης απολαμβάνει τη φιλική και ταυτόχρονα αποτελεσματική εξυπηρέτηση, με την απόλυτη διακριτικότητα του προσωπικού του Sigma59. Η μοναδική θέα μαζί με την ατμόσφαιρα σίγουρα θα ξυπνήσουν ρομαντικά συναισθήματα κρυμμένα μέσα σας!

S59 Breakfast

Ξεκινήστε τη μέρα σας μαζί μας

Προσφέρουμε καθημερινά δωρεάν πρωινό με φρέσκο ψωμί, γλυκά, φρούτα και τοπικά προϊόντα μαζί με χυμό, καφέ και μια επιλογή τσαγιού. Το πλούσιο και θρεπτικό a-la-carte πρωινό σερβίρεται μεταξύ 8 και 11:00 στην άνετη σουίτα σας ή στο μπαρ. Απολαύστε το πρωινό σας στα ήσυχα σημεία του Sigma59!

Sigma59 Breakfast

Υπηρεσίες στη σουίτα

Η απόλυτη αίσθηση της κομψής, πολυτελούς ζωής

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας στην πολυτελή σουίτα σας και επωφεληθείτε από την ποικιλία των υπηρεσιών που παρέχουμε! Οι θεραπείες μασάζ και σπα στο δωμάτιο, μαζί με το φαγητό θα κάνουν τη διαμονή σας στη σουίτα αξέχαστη!

In suite services

Μοναδικές υπηρεσίες

Το Sigma59 αναλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε!

Πολυτελείς μεταφορές με λιμουζίνα ή ταξί, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οποιαδήποτε ερώτησή σας μπορεί να απαντηθεί από το 24ωρο γραφείο βοήθειας που θα είναι διαθέσιμο για εσάς! Στο Sigma59, θα ζήσετε μια άνετη και αξέχαστη διαμονή!

Sigma59 signature services